WE CARE FOR EVERY BODY

Het is onze missie om de eerstelijnszorg rondom patiënten te verbeteren, door de behandelaar te helpen met kennis, kunde en apparatuur van hoge kwaliteit. De drijfveer van alles wat wij doen is de mens. Gedreven door ‘every body’, zetten we ons iedere dag in voor onze missie. Vol energie en enthousiasme!

Koploper in materialen en middelen

“Wij hebben van alles de volgende versie.” Dat is één van onze veel gebruikte uitspraken. Als gedreven specialisten hebben we een brede kennis van de markt, en lopen we voorop in innovaties. We volgen nieuwe productontwikkelingen en (inter-)nationaal wetenschappelijk onderzoek op de voet. Op die manier hebben we bijvoorbeeld het gebruik van echografie door fysiotherapeuten in Nederland groot gemaakt. Ook hebben we andere therapievormen en diagnostische methoden succesvol geïntroduceerd.

Het resultaat: effectievere behandelmethoden én een efficiëntere bedrijfsvoering voor onze klanten. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Fyzziq Koploper in materialen en middelen
Fyzziq innovatief en al ruim 40 jaar ervaring in de gezondheidszorg

Innovatie en expertise

Meer dan 40 jaar ervaring in de gezondheidszorg. Beschikbaar voor jou bij Fyzziq. Onze ervaring en expertise nemen we mee om voor jou het beste uit de markt te halen. Met zorgvuldig geselecteerde apparatuur en vakinhoudelijk sterke opleidingen.

Lease apparatuur en blijf innoveren

Met leasing blijft jouw eigen geld vrij beschikbaar voor andere uitgaven, terwijl je toch vernieuwt. Daarom is leasing zo populair en inmiddels gebruikelijk in het bedrijfsleven en medisch werkveld.

Leasing bij Fyzziq betekent een vast maandbedrag betalen gedurende de gehele looptijd (meestal 5 jaar). Na afloop van deze looptijd is het apparaat ook juridisch van jou terwijl de maandbetalingen stoppen. Leasing biedt dezelfde fiscale voordelen die een contante betaling ook biedt. In onderstaande tabel zie je wat de netto maandlasten bij leasing van een Vinno echotoestel zijn*. Laat je accountant of jouw persoonlijk adviseur van Fyzziq het voor je uitrekenen.

*Prijswijzigingen voorbehouden

Lease je echoapparatuur bij Fyzziq
Henry van Panhuis persoonlijk adviseur Fyzziq

Jouw persoonlijk adviseur

Vragen of adviesgesprek inplannen?

📅  Plan een showroombezoek
📞  Bel op 06 133 75 866
📧  Of mail naar henry@fyzziq.nl