YOU DESERVE THE BEST

Fyzziq is er speciaal voor huisartsen, verloskundigen en alzheimer behandelaars. Met een aantal prachtige producten die kunnen bijdragen aan diagnostiek of behandeling van jouw patiƫntengroep.

Ben jij huisarts?
Ben jij verloskundige?
Ben jij alzheimer behandelaar?
Fyzziq voor de huisarts

Huisartsen

Als huisarts wil je je patiƫnten graag snel en goed kunnen helpen. Bij Fyzziq helpen we je met apparatuur met de beste prijs-kwaliteitverhouding en succesvolle, gespecialiseerde opleidingen. Op die manier kun jij betere diagnoses stellen, patiƫnten sneller geruststellen of efficiƫnter doorverwijzen.

Bekijk producten voor huisartsen

Verloskundigen

Het maken van echoā€™s is een belangrijk onderdeel van je werk als verloskundige. Bij Fyzziq bieden we je zowel de apparatuur om succesvol goede screenings te kunnen uitvoeren met echografie. Met de beste prijs-kwaliteitverhouding kun je erop rekenen dat wij je innovatieve apparatuur en onderzoeksbanken bieden tegen een zeer betaalbare prijs.

Bekijk producten voor verloskundigen
Fyzziq voor de verloskundige
Fyzziq voor de alzheimer behandelaar

Behandelaars van Alzheimer

Vernieuwing, dat is waar Fyzziq voor staat. Zo bieden we speciaal voor de behandeling van Alzheimer geavanceerde apparatuur voor shockwave therapie. Deze therapie wordt in het buitenland inmiddels succesvol toegepast om de kwaliteit van leven voor Alzheimerpatiƫnten te verbeteren. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat deze therapie de doorbloeding van het hersenweefsel significant bevordert, waardoor mensen onder andere langer thuis kunnen blijven wonen, er een vermindering van spraakproblemen optreedt en zij over het algemeen actiever worden. Op deze manier levert de therapie zowel voor patiƫnten als voor mantelzorgers, artsen en verzekeraars veel voordelen op.

Bekijk producten voor Alzheimer behandeling
Henry van Panhuis persoonlijk adviseur Fyzziq

Jouw persoonlijk adviseur

Vragen of adviesgesprek inplannen?

šŸ“…Ā  Plan een showroombezoek
šŸ“žĀ  Bel op 06 133 75 866
šŸ“§Ā  Of mail naar henry@fyzziq.nl